Çalık: Vatandaşlar Önce Sorunları Değil, Ak Parti İktidarının Devam Etmesi Gerektiğini Söylüyorlar

Genel Gündem
876 okunma
7.01.2014

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde partili yöneticiler ile birlikte Selçuklu, Göztepe ve Fırat Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ile görüştü.
 
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güde ile birlikte partililerinde katıldığı ziyaretler kapsamında sırasıyla Selçuklu Mahalle Muhtarı Veysel Örs, Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli ve Remzi Akdemir ziyaret edildi.
 
Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Çalık, “Türkiye gereken gücünü ve desteğini milletimizden alarak yoluna devam ediyor. Muhtarlarımızı geziyoruz. Her gittiğimiz muhtar, kendi sorununu, bölgesini ve mahallesini sorununu anlatmadan önce aydınlık Türkiye için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini söylüyorlar. Ben bu söylemlerinden dolayı bütün muhtarlarımıza ve bütün mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli son yaşana olayların vatandaşları tabanda tekrar birleştirerek bütünleştirdiğini söyleyerek, yapılacak olan mahalli idareler seçiminde AK Parti’nin oy oranının artacağına inandığını ifade etti.
 
Milletvekili Çalık, Göztepe Mahallesindeki ziyarette “Karşımızda küresel bir güç var. Bu gücün karşısında duracak olan hakkımız ve halkımız var. Biz hakka ve halka güveniyoruz. Vatandaşlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Fırat Mahallesi ziyaretinde eski Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinin verilmesi talebi ile ilgili olarak konuşan Çalık, “Sağlık Bakanlığımıza valilik aracılığı ile yazılarımız yazıldı. Sağlık Bakanlığımız poliklinik hizmetlerine devam edecek. Biz vatandaşımızın sesine her daim kulak verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Fırat Mahallesi sakinlerimiz rahat olsunlar, poliklinik hizmetleri sonuna kadar devam edecek” dedi.