Çalık, Malatya Huzurevini Ziyaret Etti

Yerel Gündem
1034 okunma
7.10.2013

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, buradaki yaşlılarla sohbet edip sorunlarını dinledi.
 
Huzurevi ziyareti esnasında Milletvekili Çalık, Huzurevi kampusu içerisinde kendisine verilen noktada Aşıklar Diyarı diye bir köşe oluşturan Mehmet Aktaş ile karşılaşınca ilginç diyaloglar yaşandı. Çalık’dan köşesi için saz isteyen Aktaş, kendisine ayrılan yere kimsenin karışamayacağını söyledi. Çalık, “Kimse karışmaz” dedi. 
 
Huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşarak sorunlarını soran Çalık’a yaşlılar zaman zaman boynuna sarılarak yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Huzurevi sakinlerinin söylediği Türküleride dinleyen Çalık’a huzurevindeki günlük işleyince her hangi bir sıkıntının olmadığı bilisi verildi.
 
Ramazan ayında ve bayramlarda Huzurevi’ni ziyaret ettiklerini de hatırlatan Çalık, “Huzurevi’ni mutlaka gelip ziyaret ediyoruz. Huzurevi’ni bir kez daha ziyaret edip sorunları bire bir dinlemek istedim. Buradaki yaşlılarımızın her hangi bir şikayeti yoktur, hepside öncelikle verilen hizmetler için teşekkür ediyorlar. AK Parti olarak yaşlılarımıza da yönelik çok önemli yasal düzenlemeler ve güvenceler getirdik. Bizim arzumuz şu; evde bakıma muhtaç olan yaşlılarımızın evlerinde bakımlarının yapılması ve bizim çekirdek ailemizin daha büyük hale gelmesidir. Büyüklerimize. Annelerimize, babalarımıza, kendi evlerinde bakma imkanı varsa, devletimiz onlara bir asgari ücret tutarında bakım ücreti veriyor” dedi.