ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Genel Gündem
672 okunma
21.5.2020

Sınırsız şefkat ve merhametin kaynağı annelerimiz, gösterdikleri özveri ve fedakârlıkla aynı zamanda toplumumuzun geleceğini inşa etmektedirler. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür. Deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan annelerimize sadece yılın bir gününde değil, ömrümüzün her anında derin sevgi ve saygı duygularıyla bağlı olmalıyız. Ailelerimizin temel direği olan annelerimiz, toplumsal hayattaki konumlarıyla da ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. 
Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, anneleri baş tacı kabul eden 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültürün temsilcileriyiz.
Bu duygu ve düşüncelerimle, anne özlemini her vesileyle dile getiren bir kişi olarak, şefkatin timsali olan, hayatını evlatlarına adayan tüm annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.