Milletimizi için çok çalışmak zorundayız

Genel Gündem
850 okunma
8.8.2019

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, AK Parti  Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Meclis Üyeleri ile ayrı ayrı yapılan Grup Toplantılarına katıldı.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri Grup Toplantısında konuşan Milletvekili Çalık, “Yaşadığınız ve oturduğunuz bölgenin sorunlarını mutlaka Belediye meclisine taşıyın, çözmek için mücadele edin. Çırmıhtı kültürünün yaşatılması lazım. Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye başkanlığı döneminde Battalgazi’deki o 30 bin kişilik nüfusa, Battalgazi ilçemizin nasıl ayağa kalkmasına nasıl vesile olduysa Yeşilyurt Belediyeside mutlaka Çırmıhtı’yı ayağa kaldırması gerekir.  Çırmıhtı’yı özellikle bir Gastronomi merkezi haline getirebiliriz” dedi.

Beldeden mahalleye dönüşen semtlerin sorunlarının da kalıcı olarak çözülmesi gerektiğini kaydeden Çalık, belediye meclis üyelerinden sosyal belediyeciliğin ön planda tutulması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Çalık, AK Parti Battalgazi Belediye Meclis Üyeleri Grup Toplantısında yaptığı konuşmasında ise, “Sorumluluklarınız çok ağır. Meclis üyelerimiz olarak üzerinizdeki sorumluluğun farkındasınız.  Milletimizi için çok çalışmak zorundayız.  Allah nasip ederse 20237e kadar milletvekiliyiz. Bunun hakkını vermek için son nefesimize kadar çalışmak zorundayız. Hiç göremeyeceğimiz makamları biz AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gördük. Dolayısıyla bu makamların hakkını vermek için hepimizin 7/24 saat milletimize hizmet etme zorunluluğu ve sorumluluğu var. AK Parti’den siyaset yapan bizler bu sorumluluktan kaçmamalıyız. Milletimizin hassasiyetleri bizim hassasiyetimizdir. Yapmamız gereken hangi hizmet varsa yapmak zorundayız. Bu bilinçle hareket etmeliyiz. “ diye konuştu.