Ramazan Bayramı Mesajı

Genel Gündem
2311 okunma
14.6.2018

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan’ı Şerif’i uğurlamanın hüznünü yaşarken, muhabbetle kucaklaşacağımız bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin tarifsiz mutluluğu içerisindeyiz.
 
Toplumları kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel şekilde idrak edildiği bayramlar, gönül dünyamıza huzur tohumlarının ekildiği, dargınların barıştığı, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, duyguların iletişimi hususunda önemli bir fırsattır. Bu fırsatları iyi değerlendirmeli, sevginin ve saygının yüreklerimizde tuttuğu yeri daha da genişletmeliyiz.
 
Öte yandan her zaman olduğu gibi bu bayramda da vefa borcumuzun olduğu şehit ailelerimizi ve gazilerimizi unutmamalı, yaşlılarımıza ve yetim evlatlarımıza da yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Ayrıca bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın dikkatli araç kullanmalarının ve kurallara uymanın önemini bir kez daha hatırlatıyor, ‘Geç olsun, güç olmasın’ diyerek, hayırlı yolculuklar diliyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramımızın ülkemize, ümmetimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı saygıyla, sevgiyle, selamlıyorum.
 
 
Öznur Çalık
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı
Sosyal Politikalar Başkanı
Malatya Milletvekili