Hepsine gereken cevabı vereceğiz

Genel Gündem
1322 okunma
8.6.2018

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya'nın Doğanyol ilçesini ziyaretinde bir konuşma yaptı.
 
Çalık, her zaman ilçenin yanında olduklarını ve 94 kilometrelik Kubbe Dağı yolunu yaptıklarını belirtti.
 
Çalık, AK Parti olarak hizmetlere devam edeceklerini belirterek, ilçenin rekorlara imza atarak partilerine destek verdiğini anlattı.
 
Türkiye'nin 24 Haziran'da çok önemli bir seçim gerçekleştireceğini ve ilçeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'ye en az yüzde 90 destek beklediklerini aktaran Çalık, şunları ifade etti:
 
"Şimdi ince hesap yapanlar Doğanyol'un sesini duysun. İnce hesap yapıp bisikletle tur atanlar, ayağının altına muz kabuğu konulduğunun farkına varmayanlar CHP'nin başına genel başkan yapılamayanlar bilsinler ki Doğanyol'un sesi Türkiye'nin sesidir. 24 Haziran'da Allah nasip ederse Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Malatya'dan da en az 6 tane milletvekilini meclise göndereceğiz inşallah. İnce'ye de temelsizlere de ipsizlere de hepsine gereken cevabı vereceğiz. Gereken cevabı Doğanyol verecek."
 
Çalık, yapılacak seçimlerde terör örgütlerine de gerekli cevabın verileceğini bildirdi.
 
Doğanyol ilçesindeki vatandaşların çoğunluğunun Malatya merkez ve İstanbul'da yaşadığını anımsatan Çalık, "Hepinizden istirhamım bütün hemşehrilerimizi arayın. Sandığa giderek mührü AK Parti'yi basmasını sağlayın isteyin." dedi.
 
Çalık, daha sonra AK Parti Malatya milletvekili adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan ile ilçedeki esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.
 
Ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Çalık ve beraberindekiler Pütürge ilçesine giderek burada da ilçe teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.