Çalık'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Genel Gündem
1150 okunma
24.06.2017

Başı rahmet, ortası mağrifet sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı bir kez daha geride bırakmanın buruk bir sevincini yaşarken, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliği güçlendiren Ramazan Bayramı’nı da karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
 
İbadet ayının ardından şimdi ise, en iyi değerlerin hatırlandığı, yoğun bir duygu etkileşiminin içine girildiği, manevi değerlerin her zamankinden daha fazla ifa edildiği bir bayrama daha ulaştık. Biliyoruz ki bayramlar bizi biz yapan, kuşaklar arası hoşgörüyü, saygıyı, sevgiyi kalplere dokunduran günlerdir.
 
11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif boyunca, nefsimizi açlıkla terbiye ettik, halden anlamanın idrakı içinde olduk. Rabbimize sonsuz hamdüsenalarımızı ilettik. Yüce Mevla’mız Ramazan-ı Şerif boyunca ettiğimiz duaları kabul, ibadetlerimizi makbul kılsın inşallah.
 
Bu duygu ve düşüncelerimle, Ramazan Bayramı’nın başta aziz milletimize, tüm İslam Alemine, ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi Yüce Mevla’dan niyaz ederim.