Çalık, Süper Lig'e Çıkan Evkur Yeni Malatyaspor'u Tebrik Etti

Genel Gündem
942 okunma
14.05.2017

Teknik heyetimiz, futbolcularımız, yönetimimiz ve tabii ki takımının her zaman yanında olan kahraman taraftarımız ile tek yürek olan Evkur Yeni Malatyasporumuz emeklerinin karşılığını aldı, büyük bir fedakarlık, özveri ve azimle ilerleyerek PTT 1. Ligi'nin bitimine bir hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.
 
Süper Lig’e çıktığımız bu maçın aynı zamanda İnönü Stadyumu’ndaki son maçımız olması ayrı bir anlam ifade etmektedir. Zira gelecek sezondan itibaren takımımız maçlarını yeni stadyumunda oynayacak, modern standartlarla inşa edilen bu stadyumda çok daha büyük başarılara imza atarak Malatya’yı gururlandıracaktır.
 
E. Yeni Malatyasporumuz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu noktada biz  takımımızı siyasetin üstünde gördük ve elimizden ne geliyorsa takımımıza destek olduk. Takımı, taraftarı ve kenti ile şampiyonluğa inanan ve bunu başaran Malatya’mız süper ligi hak eden bir şehirdi. İnşallah bu birliktelik Süper Ligde'de büyük başarıların kazanılmasına zemin oluşturacak.
 
Bu vesile ile bu tarihi günde; başta kulüp başkanımız Adil Gevrek olmak üzere yönetimini, futbolcu kardeşlerimizi, yağmur çamur demeden takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftarımızı kutluyor; Malatyaspor’dan desteğini esirgemeyen Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve
 
‘Ortak paydamız E. Yeni Malatyaspor’ diyen herkese teşekkür ediyorum.