Çalık'tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Genel Gündem
1075 okunma
7.01.2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hüsnü Bilgiç’in ailesini ziyaret etti.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberindeki AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticileriyle birlikte Arapgir ilçesine giderek, burada Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hüsnü Bilgiç’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon ile Bilgiç ailesine taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce anne Hülya ve ardından ise baba Fethi Bilgiç ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
 
Anne Hülya Bilgiç Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşurken,  “Vatan uğruna gitti Cumhurbaşkanım benim yavrum. Her zaman arkanızdayız, siz hiç merak etmeyin, ben böyle evlatlar yetiştireceğim.  Siz de bizim arkamızda olduğunuzda hiçbir şey olmaz, siz merak etmeyin. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taziyelerini ilettiği şehidin babası Fethi Bilgiç, “Biz sizinle gurur duyuyoruz, vatanımız sağ olsun. Bu mikropları temizleyene kadar devam edecek çocuklar, nice Hüsnü’lerimiz var.” dedi.
 
Çalık, “O yiğit evladı bu vatan için yetiştiren ve acıya rağmen metanetle davranarak ikinci bir yiğitlik gösteren siz anne ve babanın ellerinden öpüyorum. Sizlerden Allah razı olsun. Terör örgütleri ve son terörist temizlene kadar mücadelemiz devam edecek. Bu konuda asla taviz vermedik, vermeyeceğiz.” dedi.