Çalık Kayseri Saldırısıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Genel Gündem
989 okunma
17.12.2016

Boğazımız düğümleniyor, kelimeler artık kifayetsiz kalıyor. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’taki alçak saldırının acısı geçmemişken, bu kez yüreklerimize Kayseri’de ateş düştü. Milletimizin iman dolu göğsünü bir kez daha kor ateşi sardı. Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’nı hedef alan kahpe saldırıyı en şiddetli şekilde lanetliyor, şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
 
Devletimizin istikbalini, milletimizin bekasını hedef alan hainlerin ve onların arkalarındaki şer odakları; 15 Temmuz’daki hezimetlerinden dolayı kuyruk acısı yaşamaktadırlar. 15 Temmuz’da ülkemizi teslim, milletimizi de esir alamayanlar, şimdi farklı şer planları ile topyekün bir saldırıya geçmişlerdir. Biz biliyoruz ki her patlayan bombanın altında bir siyasi mesaj var. Biz biliyoruz ki ayaklarımıza pranga takmak isteyenlerin arkasında, sınırlarımız ötesinden bir kumanda beyin var. O kumandayı kırmak, taşeronluğunu yapanları da yok etmek bizim milletimize karşı boynumuzun borcudur. Bu hainlere karşı, bu alçaklara karşı başarı ancak milli birlik, milli seferberlik ruhu ile kararlılıkla, azimle, inançla gelecektir. Dünya görüşümüz ne olursa olsun ama şimdi olması gereken tek şey uhuvvetimiz, birliğimiz ve dirliğimizdir.
 
Türkiye’yi bozguna uğratmak için tüm imkanlarını seferber edenler, tarihte olduğu gibi yine bozguna uğrayacaklardır. Emin adımlarla yürüdüğümüz hedeflerimizden hiçbir güç bizi alıkoyamayacaktır. Son 15 yılda Türkiye’nin kalkınmasını içine sindiremeyen iç ve dış fitne fesat yardakçılarına net mesajımızdır; Türkiye eskisinden daha güçlü geliyor, Türkiye yönlendirilen değil, yönlendiren bir ülke haline geliyor.
 
Bu vesileyle; "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" diyerek bir ve beraber, sağduyu içinde ülkemizi savunacağız, hainlere, düşmanlara geçit vermeyeceğiz. Kayseri’de şehadete eren askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
 
Allah, milletimizi ve devletimizi korusun.