Türkiye Artık Milletin Gücüyle Hareket Ediyor

Genel Gündem
907 okunma
11.12.2016

Hainlikte, alçaklıkta sınır tanımayan PKK, bir kez daha canlarımızı yaktı, anaların babaların yüreğine ateş düşürdü. Milletin yaralı yüreğine bir yara daha açan kalleş PKK’nın alçak saldırısını şiddetle ve nefretle lanetliyor, şehit polislerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
 
İstanbul Beşiktaş’ta polisimize yönelik saldırıyı gerçekleştiren hainler çok iyi biliyorlar ki bunlar artık son çırpınışları. Yolun sonuna yaklaştılar, deliklerinde sıkıştılar. Yok olacaklar, silinecekler.
 
Son zamanlarda PKK’ya karşı gerek kırsalda gerek şehir merkezlerinde yapılan operasyonlarda ciddi başarı sağlanmıştır. Köşeye sıkıştıklarını anlayan hainler, korkudan ne yapacağını bilememektedir. İşte bu saldırılarla aziz milletimizi korkutmaya, yıldırmaya, sindirmeye çalışmaktadırlar. Binlerce yıldır görmediler, anlamadılar, hissedemediler. Bu millet şehadet makamını en kutsal makam kabul edip benimsemiş, bir ölüp bin doğmuş millettir. Allah hainlere karşı, düşmana karşı bizleri uhuvvet mazharından ayırmasın.
 
Sivil, asker, polis, çocuk,kadın,yaşlı demeden canice,hayasızca haince saldıran alçaklar bilmelidir ki ne bombanız, ne silahınız ne de tehditleriniz bu milletin başını yere eğdirmeyecektir.
 
Yeni Türkiye yolunda daha güçlü bir şekilde ilerleyecek Türkiye’nin yoluna taş koyma girişimleri teker teker bertaraf ediliyor. Gerek FETÖ, gerek PKK, gerek DAİŞ gerek ise bunların arkalarındaki üst akıl bilmelidir ki Türkiye sizin pilinizle çalışan bir ülke artık değil. Türkiye artık milletin gücüyle hareket eden bir ülke!
 
Türkiye’nin ve milletimizin istiklal ve istikbaline uzanan o kanlı elleri yok edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.79 milyonun birlik, dirlik ve vakarlı duruşu, itidal sahipliği var oldukça bu milletin boynunu asla bükemeyeceklerdir.
 
Kahpe saldırıda hayatını kaybeden hemşehrilerimiz Polis Memurları Yakup Çapat, Okan Doğan ve Hamdi Dikmen’e ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı kardeşlerimize de en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Teröre, teröriste destek veren her kim olursa olsun şiddetle, nefretle bir kez daha lanetliyorum.