Malatya'dan Muş'a Gönül Köprüsü

Yerel Gündem
991 okunma
2.09.2016

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Muş’a giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muş Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, görev süresinde yapılan çalışmalar hakkında Çalık’a bilgi verdi.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muş Belediyesi’nin itfaiye ve arazöz araçlarına ihtiyaç duyduğunu öğrendiklerini belirterek, “Yaptığımı görüşmeler neticesinde itfaiye aracımız Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gönderildi. Arazöz de iki ay içerisinde teslim edilecek” dedi.
 
Çalık:' Buraya Gönüller Yapmaya Geldik'
 
Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Asya’yı tebrik eden Genel Başkan Yardımcısı Çalık, “Hükümetimiz sayesinde ülkenin en ücra yerlerine hizmetler gidiyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Muş’a gelmeden önce eksik ve aksaklıkların tespitini yaparak geldik. Buraya gönüller yapmaya geldik. Belediye başkanımızın eski devlet hastanesi ve stadyum ile ilgili talepleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun yanı sıra belediyemizin itfaiye ve arazöz araçlarına ihtiyaç duyduğunu öğrendik. Muş’a gelmeden önce yaptığımız görüşmeler neticesinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bir itfaiye aracı gönderildi. Araç şu an yolda. Arazöz aracı da iki ay içinde teslim edilecek. Muş için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.