Çalık'tan Sağlık Kuruluşu Yöneticileri İle İstişare Toplantısı

Yerel Gündem
998 okunma
23.03.2016

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki sağlık kuruluşu yöneticileri ile istişare toplantısı yaparak, sağlık yatırımları konusunda fikir alışverişinde bulundu.
 
Çalık’ın beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte katıldığı toplantıda Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hilmi Ataseven, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk ve Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Ahmet Dağhan, Dr. Mahmut Saraç, Ahmet Budak ve şube müdürleri hazır bulundu.
 
AK Parti il Başkanı Hakan Kahtalı, “1 Kasım seçimleri sonrasında oluşan tabloda yine 5 milletvekilimiz seçildi, ama bu kez birde bakanımız oldu. Milletvekillerimiz ile birlikte yeniden bir yapılanma içerisine girdik. İlimizin sağlık konularında milletvekilimiz Öznur Çalıktakip edecek” dedi.
 
Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay, sağlık kuruluşlarının sorunlarını çözümünde verdiği katkılardan dolayı milletvekili Çalık’a teşekkür eti.
 
Milletvekili Çalık, “Malatya’daki sağlıktaki memnuniyet oranı, Türkiye’deki gibi yüzde 78’lerin üzerine çıktığı anlar oldu. Ben bu memnuniyetin sağlanmasında katkısı olan tüm sağlık kuruluşu yöneticisi ve personellerine teşekkür ediyorum.  13 yıllık AK Parti iktidarında sağlık bizim en önemli insana dokunduğumuz alan oldu. Sağlığın öncelendiği bütçeler yaptık. Bakanımız Bülent Tüfenkci, milletvekili arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK parti il başkanımız ile birlikte Ankara’da yaptığımız toplantıda sağlıkla ilgili yatırımlar konusunda da yol haritamızı belirlemiştik. Sağlıkla ilgili yatırımları ve projeleri takip ediyoruz. Bizim bir hedefimiz var, bu hedef Malatya'nın sağlık turizminin başkenti olmasıdır” diye konuştu.