Amaçlarına Ulaşamayacaklar

Genel Gündem
1017 okunma
10.08.2015

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların başrolüne talip olan PKK, birlik ve beraberliğimizi bozmak adına son bir haftadır pusular kurarak vatan evlatlarına namertçe saldırmaktır ancak bilinmelidir ki hain terör örgütü hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamaya muktedir olamayacaktır" ifadesini kullandı.
 
Öznur Çalık, Şırnak'taki terör saldırısında şehit edilen piyade teğmen İbrahim Tanrıverdi, erbaş Hamza Yıldırım ve er Ömer Kaan Kandemir için taziye mesajı yayımladı.
 
Son bir haftadır hain terör unsurları tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan vatan evlatlarının ölüm haberlerinin yüreklerine bir kor gibi düştüğünü belirten Çalık, "Bu saldırılar ile ülkemizin dört bir yanına ateşler düşerken bir ateşte memleketimiz Malatya’ya düşmüş ve kahraman vatan evladımız piyade teğmen İbrahim Tanrıverdi’ye şehadet şerbetini içmek nasip olmuştur. Ülkemiz topraklarında uzun yıllar boyunca kirli emellerin hizmetçisi olan PKK’nın, iç ve dış mihraklar tarafından taşeron bir örgüt olarak kullanılmaya devam edildiği bu saldırılarla bir kez daha tescillenmiş durumdadır" değerlendirmesinde bulundu.
 
Terör örgütü karşısında tek yürek olunması gerektiğini vurgulayan Çalık,  mesajında şunları kaydetti:
 
"Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların başrolüne talip olan PKK, birlik ve beraberliğimizi bozmak adına son bir haftadır pusular kurarak vatan evlatlarına namertçe saldırmaktır ancak bilinmelidir ki hain terör örgütü hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamaya muktedir olamayacaktır. Aziz milletimizin duaları ve terör karşısındaki taviz vermeyen vakur duruşu, bu oyunu bozacak ve bu alçak saldırıların üstesinden gelecektir. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmamıştır, bugün de kalmayacaktır. Bu türden kanlı ve kirli saldırıları kendine fırsat saymak isteyen ve rant devşirmeye çalışanların acziyetlerine karşı en güzel cevap ancak el ele, gönül gönüle birlik olarak verilebilecektir. Bu düşüncelerle hain terör örgütlerini bir kez daha lanetliyor, kalleşçe saldırılar sonucunda şehit olan Malatya'mızın evladı Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi ve diğer tüm kahraman vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum."