Sonuna Kadar Paralel Yapıyla Mücadele Edeceğiz

Genel Gündem
901 okunma
5.06.2015

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: "Bizim milletimizle yaptığımız işbirliğine karşı paralel yapı, terör örgütü dahil olmak üzere, her alanda, herkesle işbirliği yapıyor ve yapmaya devam edecek"
 
Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ile İnönü Üniversitesince hayata geçirilen "Anne Üniversitesi" projesi kapsamında eğitim gören annelerle İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinde, bir araya geldi.
 
Öznur Çalık, anneliğin kutsal bir görev olduğunu, annelerin aldıkları bu eğitimle çocuklarına daha faklı yaklaşabileceğini söyledi. 
 
Programın çıkışında bir gazetecenin, "Paralel yapının terör örgütüyle işbirliği içerisinde olduğu yönünde iddialar var, bu konuda ne düşünüyorsunuz" sorusuna Çalık, paralel yapının AK Parti'nin karşısında duracak herkesle işbirliği yaptığına dair kanaatlerin, hatta kanaatlerin ötesinde fotoğrafların olduğunu belirtti.
 
AK Parti'nin Türkiye'yi ayağa kaldıracak tüm insanlarla, milletle işbirliğine gittiğini vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:
 
''İnşallah, 7 Haziran 2015 seçimlerinde, paralel yapının, özellikle paralel yapıda ihanet içerisinde olanların, devletin ve milletin bekasını sarsmak için mücadele edenlerin karşısında dimdik duracağız. Sonuna kadar paralel yapıyla mücadeleye devam edeceğiz.
 
Biliyorsunuz HDP'nin barajı aşmasıyla alakalı paralel yapının çok net bir şekilde Gültan Kışanak ile yapılan görüşmeleri basına yansıdı. Onun dışında gittiğiniz her yerde bunu çok net hissedebiliyorsunuz. Kameralar önünde değil kapılar arkasında bu görüşmeleri yapıyor." 
 
AK Parti'nin oylarının düşmesi için HDP'nin barajı aşmasını isteyenlerin olduğunu ifade eden savunan Çalık, "1-2 puan bizden gitse bir şey olmaz ama HDP barajı aşarsa AK Parti'nin oylarını düşürürüz diye düşünenler var. Milletvekili sayısını düşürürüz, 400 milletvekiline engel oluruz diyenler var" şeklinde konuştu.