O Kapılara Atılan Çarpılar Bizim Kalbimize Atılır

Yerel Gündem
1389 okunma
27.11.2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya’da evlerinin kapısına ve duvarına işaret konulan Alevi vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “O kapılara atılan çarpılar bizim kalbimize atılır.” dedi.
 
Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte  Cemal Gürsel Mahallesine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, burada evlerine işaret konan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Çalık,  “O kapılara atılan çarpılar bizim kalbimize atılır. Hiçbir şekliyle buna asla izin vermedik, vermeyeceğiz. O vesileyle buradayız. Biz biriz. Malatya Türkiye’nin alaşımıdır. Dolayısıyla bu alaşımı hiç kimsenin ayrıma ihtimali ve imkanı yok, Allah’ın izniyle. Sizler var olduğunuz sürece hep beraberiz.” dedi.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık şunları söyledi; “Çarşamba günü yaşanılan provakatif hadisenin şiddetle kınandığını ve bu tür hadiselere asla izin vermeyeceğimizi, geçit vermeyeceğimizi tüm Türkiye’nin ve dünyanın bilmesi gerekiyor.  Biz Alevisiyle, Sünnisiyle, Sağçısıyla, Solcusuyla tüm Türkiye hepimiz biriz. Malatya’da bunun en güzel göstergesi. Malatya’da yaşayan Alevi-Sünni, Kürt, Türk, Erkmeni, Çerkez ne kadar insan varsa, biz hep beraberiz. 800 bin nüfusla ve Türkiye 80 milyon nüfusla biriz. O kapılara çarpı atan provokatif vatandaşın kim olduğu hakkında, ilk günden itibaren İçişleri Bakanımız, Adalet Bakanımız ve Valimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde araştırması yapılıyor. Kim olduğu da bulunacak.” diye konuştu.