Kızlarımızın Futboldaki Başarısı Çok Önemli

Genel Gündem
1609 okunma
16.11.2017

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Avrupa Şampiyonası eleme müsabakalarına katılacak Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Bayan Futbol Takımı ile Ankara Vilayetler Evi'nde bir araya geldi.
 
Çalık konuşmasında, partisinin genel merkezinde Engelli Koordinasyon Merkezi olduğunu hatırlatarak, "Sorunlarınız, sıkıntılarınız olduğu anda AK Parti Genel Merkezinde bir Öznur ablanız var. Mutlaka kapımız sonuna kadar açık." diye konuştu.  
 
Engellileri anlamak için büyük çaba sarfettiklerini ancak sorunu yaşayan kişinin yönetim ya da eğitim kadrosunda olması durumunda çok daha iyi işlerin çıktığını belirten Çalık, federasyon yönetiminde de kadınlara yer verilmesini istedi. 
 
Engelli çocuklar arasında en çok etkinliği işitme engellilerde gördüklerini kaydeden Çalık, "Kızlarımızın futboldaki başarısı bu anlamda çok önemli." dedi. 
 
Genel Başkan Yardımcısı Çalık, "İnşallah siz yarın Norveç'e gidiyorsunuz, finale kalıyorsunuz, bir sene sonra şampiyonluk maçında şampiyon oluyorsunuz, hem Gençlik ve Spor Bakanımıza hem diğer bakanlarımızı da davet ederiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza götürürüz." ifadelerini kullandı.
 
Yemeğe, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu Başkan Vekili Kerim Vural, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Serhat Öztürk de katıldı.