AK Parti Bir veda Partisi Değildir, Bir Vefa Partisidir

Genel Gündem
1479 okunma
27.10.2017

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
 
Sosyal Politikalardan Sorumlu bugüne kadar 22 il başkanının değiştiğini ve bunların yerine yeni il başkanlarının görevlerine başladığını bildirdi.
 
Çalık, katıldığı televizyon programındaki sözlerinin bazı basın yayın organlarında yanlış yansıtıldığını belirtti.
 
AK Parti'nin millet adına ve millet tarafından kurulan bir parti olduğunu ifade eden Çalık, "O günden itibaren de AK Parti içinde sürekli bir değişim ve yenilenme hep oldu, olmuştur. Bugün de bir yenilenme ve bir değişim süreci yaşamaktayız. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olmasıyla AK Parti'deki değişim, dönüşüm ve yenilenme süreci de başladı ve devam etmektedir." diye konuştu.
 
Çalık, AK Parti'nin en üst yönetim organı olan Merkez Karar Yönetim Kurulunda, Bakanlar Kurulunda, teşkilatlarında, kadın kollarında, gençlik kollarında ve il teşkilatlarında da değişimlerin yaşandığını vurgulayarak, şunları söyledi:
 
"Bu yapmış olduğumuz değişimler partinin yenilenme sürecidir, değişim sürecidir. Bugüne kadar 22 il başkanımız değişmiştir. Şimdi 22 il başkanımızın yerine yeni il başkanlarımız görevlerine başladılar. Değişecek diye yayın yapan arkadaşlarımız sadece bir yorum çıkarmışlardır. 22 il başkanımız değişmiştir ve bugüne kadarki yapılan değişim ve dönüşüm sonrasında görev alan arkadaşlarımız da çok net bilmektedir ki AK Parti bir veda partisi değildir, bir vefa partisidir. Görev alan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Bugüne kadar görev yapan ve değişen arkadaşlarımıza da hassaten teşekkür ediyoruz. Partiyle bağları, dava ile bağları devam etmekte. Vermiş oldukları emekler için de hassaten teşekkür ediyoruz."